Bosschool & Willem-Alexander School – Bergen

15-11-2023

Start datum

6

LESSEN

3

DRAAIDAGEN

14:45 / 15:30

StarttijdEN

€150

Kosten

Samen met een vriend(in) opgeven? Deel eenvoudig de link!

Facebook
WhatsApp
Email

Locatie:
Speelzaal Bosschool

Workshop data:
[Blok 1] 
November 2023: 15, 16, 17
[Blok 2] November 2023: 22, 23, 24

Opname data

[Blok 3] Januari 2024: 11, 12, 19

Tijden:
[Blok 1 & 2] Workshop:
Woensdag: 14:45 – 16:15
Donderdag & vrijdag: 15:30 – 17:00
[Blok 3] Opnames: 15:30 – 19:30
(Data & tijden van de opnames onder voorbehoud, deze kunnen worden aangepast afhankelijk van het filmconcept.)

Veelgestelde vragen

Na uw (eerste termijn) betaling weet u zeker dat uw kind een plaats heeft bemachtigd in het WDO Movies traject.

Wij versturen onze e-mails met een geautomatiseerd programma.
Het kan voorkomen dat de e-mails in uw Spam, Reclame (GMAIL) of Overige, Spam (Hotmail) map terrecht komen. 

Deze, maar ook andere, mailproviders verwijderen binnen 30 dagen automatisch uw SPAM en reclame mappen om zo ruimte te maken in uw mailbox. Controleer dus goed uw mappen om te zien of u niet een van onze e-mails mist.

Als u ons e-mailadres toevoegt aan uw vertrouwde contacten zal dit probleem zich hoogstwaarschijnlijk niet meer voordoen.

Tip: Veelal praten ouders en kinderen op het schoolplein over de workshop. Mocht u merken dat diverse ouders al een e-mail hebben ontvangen, maar u nog niet, controleert u dan zeker bovenstaande informatie.

Deelname aan het complete WDO Movies traject bedraagt €150,00 (€125,00 binnen Joey zijn regio) in zijn totaliteit. Dit bedrag kan in meerdere termijnen worden voldaan. Omgerekend betaalt men dus €25,00 per workshop sessie. Alle daaropvolgende productiebijeenkomsten (3/4 halve dagen) en de bioscoop première met snacks, popcorn en een drankje naar keuze evenals het ritje in een limousine zitten daar allemaal bij in.

Bij WDO Movies (entertainment) werkt het op dezelfde manier als bij de aanschaf van een concertkaartje. Het bedrag wordt vooraf voldaan zodat wij de benodigde garanties hebben om een specifiek project te kunnen realiseren. Wij leggen graag uit waarom:

WDO Movies wordt ruim tevoren ingepland. Dit in verband met de vele workshops en filmproducties die wij draaien. Het betreft een ambitieus project waar diverse professionele partijen bij betrokken worden. Zij, maar ook wijzelf hebben de garantie nodig dat een specifieke WDO workshop gerealiseerd kan worden. Deze partijen, waaronder de WDO´er, de filmer en zijn benodigde apparatuur, de editors en de audio post-producer + studio, houden een specifieke periode vrij voor deze film. Daarom betaalt men vooraf met als resultaat dat WDO Movies het benodigde budget heeft om het desbetreffende traject, inclusief de gehele filmproductie, op dit niveau te kunnen realiseren en alle betrokken partijen gegarandeerd kan uitbetalen.

Wij bieden u de mogelijkheid om het cursusgeld te betalen op 3 manieren.

1. Betaling in 1 keer a €150,

2.Betaling in 3 termijnen via automatische incasso.
U vult uw gegevens in en geeft een mandaat af door uw eerste termijn te voldoen a €50,00. De tweede termijn wordt exact een maand later afgeschreven. De derde termijn wordt dan weer exact een maand na de tweede termijn afgeschreven. Let op, wanneer u in termijnen wenst te betalen, worden er administratieve kosten toegevoegd aan het totaalbedrag. 

3. In overleg met Joey is een aangepast betalingsplan mogelijk dat aansluiting vindt bij uw persoonlijke situatie.

Ieder kind verdient deze kans, zo simpel is het. Als u er financieel echt niet uit komt willen wij niet dat het kind hier de prijs voor betaalt (door niet mee te mogen doen). Neem alstublieft telefonisch contact met ons op voor een aangepast betalingsplan dat bij uw situatie aansluit. Waar een wil is, is een weg. Bel naar 0850609791 en kies voor ‘Joey’. Is hij niet in staat u te woord te staan? Dan neemt een van onze collega’s de telefoon op en noteert hij/zij uw gegevens voor Joey.

Wij rekenen op het commitment van de ouders en verzorgers. Hier valt ook het managen van de eigen agenda onder. Indien iemand de data en de tijden (deze zijn te allen tijde terug te vinden op onze website zolang het project ingepland staat of actief is) niet opslaat en ook onze e-mails niet opent is de kans groot dat het kind niet komt opdagen bij de bijeenkomsten. Wij nemen deze verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers niet over. Men neemt een dienst bij ons af en committeert zich aan de data en tijden van de training en de uiteindelijke filmproductie. Het is dan ook aan de ouder/verzorger of hij/zij ervoor zorgt dat zijn/haar zoon/dochter aanwezig en voorbereid is. Voor de goede orde sturen wij, een maand voor aanvang van de workshop, een e-mail met nogmaals alle data en de tijden. Wanneer data en tijden verloren zijn gegaan en iemand is zich hier van bewust mag diegene voor vragen en/of ondersteuning altijd contact met ons opnemen via kantoor: 085-0609791 (optie 1).

Welke films een kind wel of niet mag kijken verschilt ontzettend per huishouden. Ons advies luidt ten eerste om je te allen tijde aan de kijkwijzer te houden van een specifieke film. Deze vind je altijd onderaan de YouTube video op de mobiel of laptop en op de TV in de ‘comments sectie’. Daarnaast raden wij aan om te allen tijde via het WDO Movies YouTube kanaal te streamen zodat je weet dat je de juiste afspeellijsten aanhoudt. Voor kinderen die van spanning, actie en horror houden (en dit ook mogen kijken van hun opvoeders) is er een heel breed scala aan films te bewonderen die garant staan voor een hoge dosis aan entertainment. Voor kinderen die zich snel angstig voelen of liever geen films met zware thema’s willen (of mogen) kijken is er een aparte afspeellijst beschikbaar via het YouTube kanaal: WDO Junior. Deze lijst is speciaal voor kijkers tussen de 6 en de 9 jaar oud. Andere jonge en oudere kijkers raden wij vooral aan om te kiezen tussen de lijsten: Dit Is WDO Movies & onze persoonlijke favoriet: WDO Film-Universum voor een optimale ervaring!

Jonge kinderen kunnen echter wél meewerken aan een film voor een ouder publiek. Dit is binnen de professionele filmwereld heel gebruikelijk. Daarbij worden de kinderen goed en professioneel ondersteund gedurende het maakproces van een film bij WDO Movies.

Let op: er bestaat een groot contrast (met uitzondering op de film ‘Chef’s Special’ in kwaliteit tussen films van WDO Junior en films van de andere afspeellijsten van WDO Movies.

WDO Movies biedt (onervaren) kinderen de kans om mee te maken hoe het is om onderdeel te zijn van een professionele korte film die in de bioscoop komt te draaien. WDO staat voor ‘Workshop De Ontdekkingsreis’. Deze twee onderdelen (WDO Movies & Workshop De Ontdekkingsreis) kunnen los van elkaar worden gezien én hebben toch raakvlakken met elkaar. Het workshop programma betreft een dynamisch traject voor kinderen waarin zij in eerste instantie veel plezier maken en op hoog niveau worden getraind op hun spel en creatieve ontwikkelingen. Ten tweede daagt het zorgvuldig samengestelde programma hen uit om stappen te zetten in hun (eventuele) onzekerheid en weerbaarheid. Kinderen die zich al graag laten zien aan de wereld beleven net zoveel plezier aan het programma als de kinderen die dat (nog) niet doen. Daarnaast doen de kinderen veel nieuwe inzichten op die hun helpt ruzies te voorkomen, beter te communiceren en te stoppen met het inzetten van gedrag wat hen niet dient. Daarnaast gaan de kinderen diepgaande gesprekken met elkaar aan en maken ze contact met hun gevoelens (deze worden in ensemble-vorm met elkaar doorleefd en nooit 1 op 1).

Doordat de kinderen, op basis van WDO haar unieke workshop programma, veel leren over hun eigen gevoelens, stress, onzekerheid en faalangst (waar komt faalangst/onzekerheid vandaan? Waar begon dit in jouw leven?) doen zij permanente inzichten op die van onschatbare waarde zijn voor zichzelf en hun relaties. Deze inzichten en levenslessen dragen bij aan het gegeven dat kinderen na het programma (veel) beter in hun vel zitten, minder of zelfs niet meer faalangstig doen en het maximale uit hun leven halen. Joey zijn motto is om middels dit workshop programma bij te dragen aan het bouwen van een sterkere, ondernemendere en liefdevollere volgende generatie.

Daarnaast resulteren alle opgedane kennis en ervaringen (cognitief én op gevoelsniveau) tijdens deze workshop voor een dieper bewustzijn op de filmset met als gevolg: geloofwaardiger acteerwerk.

De kinderen zijn allemaal in beweging (het is een ensemble project), maken kennis met verschillende (theater) disciplines en vergaren zeer veel kennis en ervaring. Hieronder zetten wij globaal uiteen waar de kinderen in worden getraind en ook uitgedaagd gedurende het workshop programma (zes lessen van 90 minuten):

 • Interactieve spellen/oefeningen die zich uiteindelijk aandienen als een groepsuitdaging. Deze spellen/oefeningen doen een appèl op het reactievermogen, de focus/concentratie en het bewustzijn van de ruimte en mensen om je heen
 • Meditaties (zelfbewustzijn)
 • Luisteren naar muziek
 • Nieuwe relaties aangaan op een zeer toegankelijke manier (sociaal/interactieve oefeningen)
 • Acteren
 • Verhalen verzinnen en presenteren voor de groep
 • Schrijven
 • Pitchen
 • Ontdekken waar onzekerheid & faalangst bij jou begonnen is en hoe hier vanaf te komen (indien dezelfde negatieve gewoontes zich na de workshop alsnog blijven voortzetten, neem dan contact met ons op)
 • Liefdevol verbinding maken met jezelf &  de kinderen om je heen 
 • Hoe om te gaan met pesten
 • Tekenen
 • Improviseren
 • Tekstueel spel

Bij een verkeerd verwachtingsmanagement kunnen er irritaties ontstaan. Deze nemen wij graag weg door hier op een rij alle belangrijke punten te belichten: 

 • Eenmaal per week alle e-mail mappen (spam, reclame, ongewenst etc.) bijhouden om er zeker van te zijn dat u niks hebt gemist en bij twijfel: bellen.
 • Het kind aanmoedigen en ondersteunen bij het doen van thuisopdrachten + goed voorbereid zijn op de opnames van de WDO Film.
 • De workshop en daarmee de processen van de kinderen niet interrumperen. Ook wanneer de workshop 5 tot 10 minuten uitloopt. De uitloop ontstaat door het feit dat sommige kinderen wat meer ondersteuning of coaching nodig hadden dan het gemiddelde. Hier gaan wij respectvol mee om.
 • U zich ervan bewust zijn dat het programma een geheel vormt en uw kind dit dan ook in zijn geheel laten volgen in zijn/haar eigen belang, maar ook dat van de groep. 
 • U zich ervan bewust zijn dat wij bij ongunstige weersomstandigheden, of andere onverhoopte uitdagingen, filmopnames (data) dienen te verzetten. Opnames worden ook verzet indien onderdelen/locaties nog niet rond zijn. Een filmproductie betreft een avontuurlijk, maar ook dynamisch traject en daarmee geen routinewerk. Wij doen ons uiterste best om er met elkaar iets geweldig indrukwekkends van te maken en houden alle ouders en verzorgers onverwijld op de hoogte per e-mail. We werken met een lage budgettering en zijn niet in staat op eigen kracht locaties te regelen. Wij bouwen altijd op de betrokkenheid en input van (lokale) ondernemers én de ouders/verzorgers (en hun eventuele netwerk). Ook zij committeren zich aan dit avontuur bij deelname voor hun kind en WDO en verklaren middels hun deelname een positieve en behulpzame grondhouding aan te nemen waardoor wij met elkaar iets onvergetelijks neerzetten: een prachtig leerproces voor het kind en een geweldig eindresultaat in de vorm van de nieuwe WDO Film. 
 • Het kind, tussen opnamedagen, geen veranderingen laten aanbrengen in zijn of haar uiterlijke verschijningen (bijvoorbeeld het haar verven, oorbellen aanbrengen etc.) tenzij anders afgesproken.
 • Tijdens de opnamedagen de kledingsetjes apart houden omdat deze nog eens nodig kunnen zijn zodat wij geen continuïteitsproblemen creëren voor de WDO Film. 
 • Met compassie, begrip en zachtheid omgaan met uitloop of andere uitdagingen. 
 • Eventuele vragen of klachten richten aan Joey en zijn team en met hen het gesprek aangaan in plaats van met de school. Negen van de tien keer ontstaan klachten vanuit miscommunicatie, misplaatste conclusies en is er na een gesprek met WDO wederzijds begrip en verbinding.  
 • Geniet van de ervaring en van het plezier dat het kind creëert! Geef hem of haar hier de ruimte voor en ga het gesprek aan: wat heb je vandaag geleerd/ervaren bij WDO?
 • Joey neemt de producties binnen WDO zeer serieus en speelt zijn eventuele rollen vol overgave. Joey zal de kinderen echter nooit blootstellen aan gevaar of ongepast gedrag. Tijdens de workshop worden er duidelijke afspraken gemaakt met de kinderen en worden zij voorbereid naar de filmset toe. Heeft u hier als ouder/verzorger vragen over? Bel ons dan. 
 • Bekijk op ons YouTube kanaal onze WDO Film ‘de Ring van het Licht II’ om een goed beeld te krijgen van een eindresultaat van een WDO Movies traject.
 • Wij zijn operatief met een klein team en maken veel WDO Films tegelijk. Iedere WDO Film is een uniek proces en ook de postproductie is een zeer uitdagend en intensief traject voor ons. Het kan in enkele gevallen maanden langer duren voor een WDO Film daar is waar wij hem hebben willen. We stoppen er veel tijd, ambacht, passie en energie in en zijn ons ervan bewust dat het wachtproces op het eindresultaat niet opweegt tegen het tijdsbestek waarin wij met elkaar van de WDO Film kunnen genieten: ons hele leven. 
 • Iedere WDO Film krijgt alle tijd, aandacht en liefde die het verdient (ieder scenario is authentiek en verreist een unieke aanvliegroute). We vragen u hierbij ook om uw begrip, geduld en compassie voor ons harde werken. Wij hebben op onze beurt ook veel compassie en begrip voor de drukte aan de kant van ouders en verzorgers. Daarom communiceren wij ruim van tevoren eventuele wijzigingen in de planning (opnamedata) door. Indien u opmerkt dat u vastloopt, neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 

Nee, het betreft een programma gebouwd op ensemblewerk en dat binnen een harmonieuze en vriendelijke setting. Er wordt vooral veel gelachen. Kinderen volgen de training op hun eigen, unieke, manier en committeren zich tegelijkertijd wel aan de basisroute van het programma, het blijft immers een groepsproces. Plezier staat centraal bij WDO. Wel worden kinderen, opbouwend en zonder emotie, gewezen op hoe vaak of hoe weinig zij afspraken verbreken om hier vervolgens in te groeien wat bijdraagt aan meer zelfvertrouwen én vertrouwen in elkaar.

Alle WDO Films worden op zeer vakkundig niveau geproduceerd met een keer per jaar een grote seizoensknaller (afhankelijk van waar het schrijfteam van WDO Movies naartoe wil en in welk gebied de film moet worden gemaakt). Bekijk ‘CYBORG‘ om een beeld te krijgen van een gebruikelijke WDO Film en bekijk ‘de Ring van het Licht II‘ om een beeld te krijgen van een WDO Seizoensknaller.

De workshop zelf beleef je eigenlijk al als een film. Joey gelooft dat muziek de sterkste taal ter wereld is en deze vormt een cruciaal element van het programma. Iedere minuut van het workshop programma is nauwkeurig ingepland en wordt versterkt door de unieke workshop-soundtrack. De op den duur vertrouwde melodieën zorgen voor herkenning en een alertheid op een geïntensiveerd niveau bij de kinderen. 

Het programma legt de kinderen niets op, maar bouwt op hun intrinsieke motivatie. Door de enorme toewijding die de kinderen voelen door de manier hoe Joey het avontuur met hen aanvliegt ontstaat er een optimale en harmonieuze setting. De kinderen hebben zelf ook invloed op welke manier het programma zich ontvouwt. Echter, wordt er een duidelijke rode lijn gevolgd waardoor ieder kind in heel Nederland exact dezelfde essentiële ervaring krijgt aangeboden.

Helaas is het niet mogelijk om 32 kinderen een hoofdrol te geven in de film.

Zo zal de een meer te doen hebben in de film dan de ander. De verdeling hangt veelal af van de inzet, het gedrag en het commitment vanuit de cursist richting WDO Movies. (Als uw kind geen hoofdrol heeft betekent het zeker niet perse dat hij/zij zich niet heeft ingezet. Bekijk voor meer informatie over deze kwestie het antwoord op de vraag ‘Waarom staat niet iedereen in het script?’).

Wij zullen ons altijd hard maken om ieder kind iets te laten zeggen of doen in de film en de een met een groter of kleiner aandeel dan de ander. Het gaat er binnen dit gehele traject helemaal niet om of het kind een grote of kleine rol heeft, maar om de complete ervaring (workshop). En of het kind nu een grote of kleine rol speelt: de kinderen zijn allemaal filmsterren! Tip: stap zonder enige verwachtingen (verwachtingen impliceren doelen die behaald ‘moeten’ worden) in en maak plezier! 

De workshop bestaat uit twee blokken (drie lessen per blok) op woensdag/donderdag/vrijdag. De eerste zes lessen beslaan 90 minuten, de drie (en in sommige gevallen meerdere) opnamesessies beslaan 240 minuten. Kinderen (met een uitzondering op de hoofdrolspelers) zijn vrijwel nooit 240 minuten lang aanwezig (dit is afhankelijk van hoe de planning van een specifieke productie in elkaar zit).

De workshops vinden te allen tijde plaats op school (tenzij anders gecommuniceerd).

Na de laatste draaidag gaan wij direct aan de slag met het monteren van de film.
Wij streven naar 3 a 4 maanden oplevering tijd, echter kan het in uitzonderlijke situaties ook zo zijn dat dit langer duurt.

Wij maken te allen tijde kwaliteitsfilms en gaan hier dus ook serieus mee om in de montage. Ook indien dit WDO extra tijd kost.

De eerste 6 bijeenkomsten zijn alle kinderen, vanzelfsprekend, aanwezig. Tijdens de 7e en 8e bijeenkomst is er sprake van filmopnamen. Om orde, overzicht, rust en vooral de veiligheid voor de spelers te waarborgen, zullen niet alle kinderen bij alle opnamen aanwezig kunnen zijn (indien zij geen aandeel in specifieke scènes hebben, deze worden zo strategisch mogelijk ingepland) en naar huis worden gestuurd. Als wij bijvoorbeeld voor specifieke scènes op Schiphol draaien, gaan wij hier niet naartoe met 32 kinderen. Daarnaast moet men op de filmset veel wachten en raden wij dringend aan een boek, iPad, Mobiele telefoon, het script of huiswerk mee te nemen zodat iedereen zichzelf kan vermaken tijdens de filmopnamen van WDO Movies.

Ieder kind zal (indien aanwezig en een constructieve/betrokken houding) zichtbaar zijn in de WDO Film. Het is bijna nooit zo dat alle kinderen in het script staan. Naast dat dit op deze manier een erg groot en uitgebreid script zou worden, leggen wij graag uit waarom wij op deze manier werken.

WDO Movies werkt volgens een erg ambitieus concept. Wij onderscheiden ons van bijvoorbeeld schoolfilms, schoolmusicals en andere amateur producties. Om dit te kunnen bereiken hanteren wij een eigen, unieke, werkwijze. 

Tijdens het traject zitten niet alle cursisten op hetzelfde niveau van naturel spel aan de hand van een script. Dit is uiteraard helemaal niet erg. Dit betekent echter wel dat voor deze cursisten een andere werkwijze beter zal werken als het aankomt op geloofwaardig spel op de draaidagen zelf. Namelijk spontane improvisatie ter plekke, onder leiding van de regisseur. Op deze manier komen deze cursisten beter uit de verf binnen onze WDO Films en in de meeste gevallen mét tekst. Onthoud dat tekst in de WDO Film nooit een garantie is! U betaalt niet voor een (hoofd)rol en/of tekst in de film, maar voor deelname aan onze workshop, het ontwikkeltraject van uw kind en zodoende onderdeel zijn van onze productie (met een groot of klein aandeel, ook met een klein aandeel in de WDO Film ben jij een echte filmster!). Dit laatste kaarten wij te allen tijde aan gedurende les 1 van het programma. Daarnaast staan wij ook stil bij het aspect ‘teleurstelling’ en hoe hier mee om te gaan.

Veel kinderen voelen onzekerheid. Bij het ene kind zit het meer aan de oppervlakte, bij het andere kind zit het dieper en wordt dit gecamoufleerd middels een afweermechanisme (ook aan de oppervlakte is hier sprake van).

Vanuit de onzekerheid (in de onderlaag) vertonen zij specifiek gedrag, op het ene moment doen zij dit meer dan op het andere moment en op sommige momenten dient dit gedrag hun ook. Soms ook niet. Het ene kind vraagt op negatieve manieren om aandacht (bijvoorbeeld de clown in de klas) en het andere kind maakt zich weer onzichtbaar (bijvoorbeeld het zachtaardige, stille en timide kind waarvan je het niet zou merken als ze afwezig is). Vlak voordat zij dit gedrag inzetten, zijn ze blootgesteld aan een symbolische ervaring en/of persoon. Bijvoorbeeld: kind A heeft een sterk talent voor humor, maar overdrijft dit talent door op ongewenste momenten grappig te doen. Dit doet hij in de hoop dat hij gewaardeerd en erkend wordt door zijn omgeving (bijvoorbeeld in een samenwerkingsproces). Dit is eigenlijk helemaal niet nodig (gezien het feit dat hij er allang al toe doet) en brengt destructief resultaat met zich mee. Namelijk: kind B en C, waarmee kind A samenwerkt, die zich ergeren aan het gedrag van kind A met een botsing als gevolg (beschadiging relaties/samenwerking).

Wij leren de kinderen dat je altijd een keuze hebt om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gedrag en dit ook kan veranderen als je dat zou willen (tenzij dit gedrag je juist dient). Echter, om op gevoelsniveau te begrijpen waar jij jezelf mee saboteert is het van groot belang eerst inzicht te krijgen in wat je doet waar je niet tevreden over bent. Speciaal hiervoor zitten er in het programma verschillende elementen verwerkt die de alertheid zullen opwekken (verhoging hersengolven naar 40 Hz gamma golven) om vervolgens doeltreffend te werken aan het creëren van inzicht en, bij een open en nieuwsgierige grondhouding, zelfs datgene te corrigeren (herschrijven van de input naar het onderbewustzijn) waardoor kind A niet met de kop tegen dezelfde muur blijft lopen.

Bovenstaande middels het unieke programma van Joey Kugelmann niet enkel met als mogelijk resultaat dat sommige kinderen hun angsten en onzekerheden overwinnen, maar tevens op een veel hoger niveau zullen presteren, zonder angst om te falen. Deze unieke werkwijze draagt dan ook bij aan de uitzonderlijk hoge eindresultaten van onze WDO Films en kinderen worden zodoende in hun kracht gezet.

Meer te weten komen over Joey zijn visie, werkwijze en inspiratiebronnen? Klik dan hier. Voor een uitgebreide inkijk in de communicatieprocessen met kinderen kan men via deze link terecht bij de WDO Podcast (ook beschikbaar op andere streaming platforms als Spotify).

Via een WDO Hulpouder worden alle ouders en verzorgers onverwijld op de hoogte gehouden rondom uitloop. We begrijpen dat uitloop als zijnde vervelend kan worden ervaren, maar weet dat wij bij WDO enorm ons best doen het in zo goed mogelijke banen te leiden en fantastische, onvergetelijke, films te maken. Ook wij willen op tijd thuis zijn bij onze families. Uitloop is er enkel wanneer er technische tegenslagen zijn, onverwachts regen, harde wind, omstanders die de opnames saboteren, kinderen die tijdelijk terugvallen op oude patronen en bijvoorbeeld heel erg onzeker gaan doen en zich er van weerhouden te spelen (deze kinderen hebben ter plekke extra coaching van Joey nodig), teksten vergeten, niet hebben geleerd of andere onverhoopte situaties. We willen natuurlijk wel een complete film en maken het, als vanzelfsprekend, af. Plan dus niets anders in op dezelfde dag als waarop de opnames plaatsvinden zodat uitloop geen roet in het eten gooit.

Alle gegevens om contact op te nemen met WDO Movies vindt u op onze contactpagina.

De snelste manier om contact op te nemen met WDO Movies is bellen. Bellen kan naar 0850609791. In het keuzemenu maakt u uw keuze op basis van uw wens. Mocht Joey niet beschikbaar zijn en u krijgt zijn voicemail te horen, laat dan zeker een voicemail achter met daarin uw naam, uw telefoonnummer, over welk project het gaat en uw kwestie.
Wij zijn vaak in staat spoedig terug te komen op telefoontjes en veelal neemt een van onze collega’s de telefoon op en kan hij of zij uw vragen beantwoorden. Let op: gedurende de maand ‘augustus’, de kerstvakantie en op feestdagen zijn wij gesloten en dus niet bereikbaar. 

Om opvoeders en professionals een dieper inkijkje te geven in Joey zijn werkwijze, visie en collega’s/samenwerkingspartners, heeft Joey een podcast geproduceerd. De WDO Podcast is tot stand gekomen voor kinderen, opvoeders en professionals om nieuwe en waardevolle inzichten op te doen en meer verdieping te vinden binnen de WDO processen. Via deze link verkrijgt men meer informatie over deze podcast. De WDO Podcast is beschikbaar op alle streaming platforms (waaronder Spotify). 

Jazeker! Om de ervaring nog onvergetelijker te maken worden de kinderen ook nog eens met een echte limousine naar de bioscoop gebracht. Bekijk onze promo om een goede indruk te krijgen over wat WDO Movies inhoudt.

Nee! De filmsterren zijn op uitnodiging al ingeboekt in de zaal!
Enkel de extra fans van de filmsterren dienen een ticket te bestellen.

Direct na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail met hier in uw ticket.

Mocht u de mail niet hebben ontvangen controleer dan ook even uw Spam, reclame, ongewenst en overige mappen! Kunt u uw tickets alsnog niet vinden? Neemt u dan gerust weer even contact met ons op.

De première’s vinden plaats op een doordeweekse middag om 16:30 (uitzonderingen daargelaten).
De filmsterren worden om 16:15 op de afgesproken plek verwacht vanwaar zij met de limousine naar de bioscoop worden gebracht.

Meer lezen over de workshop?
Via onderstaande button vindt u een pagina met uitgebreide uitleg over de inhoud en vorm.

Ik hoop jullie snel te zien!

De WDO'er van dit project: Joey Kugelmann

Bezorgd dat u niet in staat bent om de kosten te dekken?
WDO Movies is aangesloten bij meerdere cultuur instanties en meedoen passen. Benader uw lokale organisatie / instantie.
Zijn wij (nog) niet aangesloten? Benader ons, dan zullen wij contact zoeken met de desbetreffende organisatie / instantie.