WDO Premium Club

WDO Premium Club in de basis: 

  • Twee uur acteerles (uitgebreide kennismaking met vele theater/acteer disciplines) per week conform uitgebreid, exclusief, programma opgesteld en verzorgd door Joey Kugelmann. Afgewisseld met periodieke repetities voor voorstellingen of bioscoopfilms
  • Spelen in vele WDO Films welke, stuk voor stuk, groots in première gaan in de bioscoop waar jij als echte filmster naartoe wordt gereden in een limousine met ontvangst op de rode loper! Daarnaast speel je ook in WDO Premium Films
  • Gemiddeld drie masterclasses per jaar op de gebieden: acteren, dans, film en de persoonlijke ontwikkeling, verzorgd door de WDO Premium partners
  • Een gratis fotoshoot cadeau bij WDO Premium partner ‘Sjoet.xyz’ in het centrum van Utrecht gevolgd door een ondersteuningstraject om jou in te laten schrijven bij de juiste castingbureaus en dit op orde te houden
  • Vele extra handvatten en initiatieven voor een optimale ontwikkeling op de gebieden: talent en zelfvertrouwen
  • Indien enthousiasme: zangbegeleiding op ambitieus niveau voor een optimale scholing in musical en popzang. Daarnaast zal je ook onderdeel zijn van WDO Premium Club op Spotify en alle overige muziekstreamingsdiensten

UITGEBREIDE INFORMATIE WDO PREMIUM CLUB

Formule WDO Premium Club

De WDO Premium Club is een talenten community bestaande uit gepassioneerde kinderen ( 9 t/m 18 jaar) die, door middel van wekelijkse bijeenkomsten op hoog niveau worden uitgedaagd op de gebieden: talent en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast spelen zij in WDO Premium Films. Indien er een WDO Premium Film gemaakt wordt, beleeft deze een grote bioscoop première waar de WDO Premium Members in een heuse limousine naartoe worden gereden (inclusief kinder-champagne aan boord) en worden ontvangen als een echte filmster inclusief rode loper. Alle aspecten zowel voor als achter de schermen komen hierbij aan bod. Tijdens de bioscoop première krijgen alle WDO Premium Members een bakje popcorn of een drankje naar keuze.

De kinderen van de WDO Premium Club, mogen zich “WDO Premium Member” noemen. Dit houdt in dat zij naast de wekelijkse bijeenkomsten (twee uur les per week) en de WDO Premium producties waar zij in spelen, ook betrokken kunnen worden bij de producties van WDO Movies (het basisproject voor alle kinderen in Nederland) en de marketing (denk aan live streams, het meehelpen als teamlid voor en achter de schermen bij de landelijke WDO bioscoop premières/evenementen, meelopen op de WDO filmset voor een optimale ontwikkeling als begeleider van grote groepen en ondersteuning op/rondom de filmset). De WDO Premium Members krijgen door middel van deze extra uitdagingen een flinke bagage mee aan ervaringen en inzichten op de gebieden van ondernemerschap, leiderschap en presentatie. 

Ontwikkeling en Ondernemerschap bij WDO Premium Club

Kortom, WDO Premium Club beslaat een groot onderdeel van het leven van een kind waarin je niet enkel optimaal leert performen/presenteren, maar ook jezelf steeds beter leert kennen. De WDO Premium Members maken, buiten de standaard acteerlessen om, kennis met weerbaarheid, sociale vaardigheden, vertrouwen in jezelf/elkaar en zo nog veel meer elementen op het gebied van de sociaal/emotionele ontwikkeling. De WDO Premium Coach stimuleert de WDO Premium Members om kritisch na te denken over de volgende zaken: waar liggen jouw talenten? Hoe kun je deze vormen tot een potentieel geheel en wat is vervolgens dat unieke sausje wat jou “jij” maakt? 

Bij aanvang van het avontuur krijgt de WDO Premium Member een gratis fotoshoot cadeau bij een professionele kinder-fotograaf in het centrum van Utrecht en ondersteuning in het vinden van de juiste castingbureaus. Via onze app, waar ook de WDO Premium Members in werken, krijgen de WDO Premium Members ondersteuning in het bewaken van het overzicht evenals in het contact met de castingbureaus. 

Investeren in een gelukkige toekomst

WDO Premium Club stimuleert de WDO Premium Members om hun dromen na te gaan, maar maakt hen tevens bewust van het feit dat, indien zij uiteindelijk hun geld willen verdienen met datgene waar hun hart ligt, ze breder dienen te kijken dan uitsluitend het werk vóór de schermen. WDO Premium Club stimuleert de WDO Premium Members om zich te blijven ontwikkelen op meerdere fronten. Middels het WDO Premium programma wordt er veelal stilgestaan bij de persoonlijke ontwikkeling. WDO Premium Club gelooft dat dit het fundament vormt voor een gelukkige en sterke toekomst.

Extra lessen

WDO Premium Club biedt tevens masterclasses aan op zeer diverse gebieden: acteren, dansen, postproductie (editing), vertrouwen/weerbaarheid en music production, maar ook op het gebied van thematische/culturele aspecten (onder andere Shakespeare, Kleinkunst, Absurdisme, de geschiedenis van het theater, Slapstick, Mime en zo nog vele andere theaterdisciplines). Wij bezoeken periodiek met de groep een theatervoorstelling en nodigen de WDO Premium Members uit om vervolgens een recensie schrijven. 

Voor pedagogische ondersteuning buiten onze bijeenkomsten om, beschikt WDO Premium Club over haar eigen pedagoge (tevens werkzaam als Pedagogisch adviseur/Centraal Zorgverlener bij GGD). Zij functioneert als vertrouwenspersoon voor de WDO Premium Members. 

Daarnaast werkt WDO Premium Club samen met Psychotherapeut ‘Gineke Sietsma’, oprichtster van Amethist Developing People. Periodiek verzorgt zij een masterclass speciaal voor de ouders en verzorgers van de WDO Premium Members om zodoende de materie en tools die wij hen aanreiken te kunnen implementeren binnen de opvoeding en relatie met hun kinderen.

Muziek

In 2020 is WDO Premium Club begonnen met de distributie en productie van haar eigen muziek onder de begeleiding van Joey Kugelmann. De eerste singlerelease ‘Sterker’ is beschikbaar op alle muziek streaming platforms.

Aan professionele muziekproducties van WDO Premium Club kunnen enkel WDO Premium Members meedoen (indien zij worden uitgenodigd) die zich committeren aan het WDO Carrière Pakket ‘ZANG’ en zodoende voldoen aan de kwaliteitseisen van WDO Premium Club.  

WDO Carrière Pakket Zang

Als je het leuk vindt om te zingen, ken je vast wel het gevoel dat je een bepaalde noot of liedje net niet lekker kan zingen en dat je ook niet weet hoe je dat kan verbeteren. ZangProfs en WDO Premium Club hebben een fantastisch zangpakket samengesteld, waar je op een hele leuke manier wordt getraind door professionele zangers. Een goede zangtechniek zorgt ervoor dat je veel beter gaat zingen, waardoor je je ook zekerder voelt over je stem. Je hoeft je dan niet meer zenuwachtig te voelen als je een liedje voor anderen gaat zingen. De WDO Premium Coach zal hierbij dieper ingaan op het aspect ‘angst’ en hoe deze te overwinnen. In dit zangpakket krijg je toegang tot heel veel video’s waarin Rein Kolpa uitleg geeft over je zangstem en je veel zangoefeningen geeft. Hij komt daarnaast drie keer per jaar een masterclass/workshop geven, om je verder te helpen met je stem. Daarbovenop krijg je ook nog eens maandelijks zangles (30 minuten per keer) voor extra begeleiding! Ook zal er sprake zijn van een jaarlijks optreden bij ons in het theater waarbij jij op het grote podium jouw repertoire ten gehore mag brengen.

Bekijk deze video voor meer informatie omtrent het WDO Carrière Pakket Zang.

Auditietraject

Een lidmaatschap bedraagt in de basis €62,00 per maand exclusief het jaarlijkse WDO Kamp + de jaarlijkse WDO Premium Fotoshoot. De WDO Premium Fotoshoot wordt gedurende het opstartjaar eenmalig kosteloos aangeboden.
Een auditietraject, inclusief een solo-auditie bij ons in het theater en een uitgebreid intake/kennismakingsgesprek bij u thuis bedraagt: €55,00 exclusief €1,00 servicekosten. 
WDO Premium Club omvat twee afdelingen: op de maandagavond en op de donderdagavond. Eenmaal per maand vindt er, gedurende de laatste donderdag van de maand, een bijeenkomst plaats met beide afdelingen voor de ‘WDO Movie Talk Show’, producties, eigen werkprocessen en overige marketing gerelateerde zaken. 

Locatie

Op dit moment bevindt de eerste WDO Premium Club zich in Regio Noord-Holland (Noord). De werkplaats van de WDO Premium Club bevindt zich op de Bosgroet 12 te Zuid-Scharwoude. Ouders en verzorgers mogen in het werkcafé blijven wachten onder het genot van thee, koffie, warme chocomel of water. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht. 

Wil jij ook onderdeel worden van de WDO Premium Club?

Meld je dan nu aan!

Gaat er iets verkeerd tijdens het aanmelden? (Krijgt u bijvoorbeeld geen bevestiging in beeld? Of krijgt u een foutmelding?)
Mail of neem telefonisch contact met ons op! Dan verwerken we de aanmelding via de mail / telefonisch. (En bekijken we het probleem).
Mail naar: talent@wdomovies.com
Telefonisch contact: 0850609791