WDO Premium Club

Formule WDO Premium Club

De WDO Premium Club is een talenten community bestaande uit gepassioneerde kinderen ( 9 t/m 18 jaar) die op hoog niveau worden uitgedaagd op de gebieden: talent en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast worden zij betrokken bij producties (voor én achter de schermen). Indien er een WDO Premium Film gemaakt wordt, beleeft deze een grote bioscooppremière waar de WDO Premium Members in een heuse limousine naartoe worden gereden (inclusief kinder-champagne aan boord) en worden ontvangen als een echte filmster inclusief rode loper. Alle aspecten zowel voor als achter de schermen komen hierbij aan bod. Tijdens de bioscooppremière krijgen alle WDO Premium Members een bakje popcorn of een drankje naar keuze.

De kinderen van de WDO Premium Club, mogen zich “WDO Premium Member” noemen. Dit houdt in dat zij naast de wekelijkse bijeenkomsten (twee uur les per week), betrokken kunnen worden bij WDO (film) producties, marketing rondom WDO Movies (denk aan live streams, het meehelpen als teamlid voor en achter de schermen bij de landelijke WDO bioscooppremières/evenementen, meelopen op de WDO filmset voor een optimale ontwikkeling als begeleider van grote groepen en ondersteuning op/rondom de filmset en soms zelfs een gastrolletje in een WDO film…) De kinderen krijgen door middel van deze extra uitdagingen een flinke bagage mee aan ervaringen en inzichten op de gebieden van ondernemerschap, leiderschap en presentatie.

Ontwikkeling en Ondernemerschap

Kortom, WDO Premium Club beslaat een groot onderdeel van het leven van een kind waarin je niet enkel optimaal leert performen/presenteren, maar ook jezelf steeds beter leert kennen. De WDO Premium Members maken kennis met weerbaarheid, sociale vaardigheden, vertrouwen in jezelf en elkaar en zo nog veel meer elementen op het gebied van de sociaal/emotionele ontwikkeling. De WDO Premium Coach daagt de kinderen uit met opdrachten buiten de deur om ook kennis te maken met innovatie en ondernemerschap. Waar liggen jouw talenten? Hoe kun je deze vormen tot een potentieel geheel en wat is vervolgens dat unieke sausje wat jou “jij” maakt? Hoe stijg jij straks boven je concurrenten uit in de markt? 

Bij aanvang van het avontuur krijgt de WDO Premium Member een gratis fotoshoot cadeau bij een professionele kinder-fotograaf in het centrum van Utrecht en ondersteuning in het vinden van de juiste castingbureaus. Wanneer het zover is wordt er contact met de castingbureaus gelegd vanuit WDO Premium Club om hen te attenderen op een nieuwe inschrijving van de WDO Premium Member. 

Investeren in een gelukkige toekomst

WDO Premium Club stimuleert de WDO Premium Members om hun dromen na te gaan, maar maken hen tevens bewust van het feit dat, indien zij uiteindelijk hun geld willen verdienen met datgene waar hun hart ligt, ze breder dienen te kijken dan uitsluitend het werk vóór de schermen. WDO Premium Club stimuleert de WDO Premium Members om zich te blijven ontwikkelen op meerdere fronten. Middels het WDO Premium programma wordt er veelal stilgestaan bij de persoonlijke ontwikkeling. WDO Premium Club gelooft dat dit het fundament vormt voor een gelukkige en sterke toekomst.

Extra lessen

WDO Premium Club biedt tevens masterclasses aan op zeer diverse gebieden: acteren, dansen, postproductie (editing), vertrouwen/weerbaarheid en music production, maar ook op het gebied van thematische/culturele aspecten (onder andere Shakespeare, Kleinkunst, Absurdisme, de geschiedenis van het theater, Slapstick, Mime en zo nog vele andere theaterdisciplines). Wij bezoeken periodiek met de groep een theatervoorstelling en nodigen de WDO Premium Members uit om vervolgens een recensie schrijven. 

Voor pedagogische ondersteuning buiten onze bijeenkomsten om, beschikt WDO Premium Club over haar eigen pedagoge (tevens werkzaam als Pedagogisch adviseur/Centraal Zorgverlener bij de GGD). Zij functioneert als vertrouwenspersoon voor de WDO Premium Members. 

Muziek

In 2020 is WDO Premium Club begonnen met de distributie en productie van haar eigen muziek onder de begeleiding van Joey Kugelmann. De eerste singlerelease ‘Sterker’ is beschikbaar op alle muziek streaming platforms. 

Aan professionele muziekproducties van WDO Premium Club kunnen enkel WDO Premium Members meedoen (indien zij worden uitgenodigd) die zich committeren aan het WDO Carrière Pakket ‘ZANG’ en zodoende voldoen aan de kwaliteitseisen van WDO Premium Club.  

WDO Carrière Pakket Zang

Bekijk deze video voor meer informatie omtrent het WDO Carrière Pakket Zang.

Auditietraject

Een lidmaatschap bedraagt (inclusief de masterclasses en eventuele studio opnamen) €60,00 per maand.
Een auditietraject, inclusief een solo-auditie bij ons in het theater en een uitgebreid intake/kennismakingsgesprek bij u thuis bedraagt: €50,00

Locatie

Op dit moment bevind de eerste WDO Premium Club zich in Regio Noord-Holland (Noord). De werkplaatts van de WDO Premium Club bevindt zich op de Bosgroet 12 te Zuid-Scharwoude.

Wil jij ook onderdeel worden van de