Swentibold – Born

14-09-2021

Start datum

8

Lessen

14:45

Starttijd

90 min

Duur

€91,00

Kosten

Samen met een vriend(in) opgeven? Deel eenvoudig de link!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

LOCATIE: 

De gymzaal van basisschool Swentibold in Born 

 

Data Workshop:

SEPTEMBER: 14, 21, 28

OKTOBER: 5, 12, 19 

 

OPNAMES

NOVEMBER: 2, 9 

 

TIJDEN:

Workshop: 14:45 – 16:15

Opnames: 14:45 – 18:45

Veelgestelde vragen

Op onze website kunnen wij ons aanmeldformulier automatisch laten sluiten bij 32 aanmeldingen.
Hierdoor weet u zeker dat uw kind er na (aan)betaling definitief bij zit!

Wij versturen onze e-mails met een geautomatiseerd programma.
Het kan voorkomen dat de e-mails in uw Spam, Reclame (GMAIL) of Overige, Spam (Hotmail) map terrecht komen. 

Deze, maar ook andere, mailproviders verwijderen binnen 30 dagen automatisch uw SPAM en reclame mappen om zo ruimte te maken in uw mailbox. Controleer dus goed uw mappen om te zien of u niet een van onze e-mails mist.

Als u ons e-mailadres toevoegt aan uw vertrouwde contacten zal dit probleem zich hoogstwaarschijnlijk niet meer voordoen.

Tip: Veelal praten ouders en kinderen op het schoolplein over de workshop. Mocht u merken dat diverse ouders al een e-mail hebben ontvangen, maar u nog niet, controleert u dan zeker bovenstaande informatie.

De voorlopige lijst is de aanmeldlijst die ingevuld kan worden. 
Na het volledig invullen van de aanmeldlijst verricht u direct uw (aan)betaling.

De reservelijst is de lijst die open komt te staan op het moment dat de workshop vol zit. U hoeft dan niet direct de betaling te verrichten.

Wij vragen aan de ouders een bijdrage van €91 (inclusief administratie kosten).
Voordat de workshop door kan gaan hebben wij 31 leerlingen nodig.
Het kan voorkomen dat de bijdrage wat hoger uitvalt doordat er te weinig aanmeldingen zijn binnengekomen. 
In dit geval neemt de WDO’er altijd eerst contact met u op om te bespreken of dit akkoord is. 

Bij WDO Movies (entertainment) werkt het op dezelfde manier als bij de aanschaf van een concertkaartje. Het bedrag wordt vooraf voldaan zodat wij de benodigde garanties hebben om een specifiek project te kunnen realiseren. Wij leggen graag uit waarom:

WDO Movies wordt ruim tevoren ingepland. Dit in verband met de vele workshops en filmproducties die wij draaien. Het betreft een ambitieus project waar diverse professionele partijen bij betrokken worden. Zij, maar ook wijzelf hebben de garantie nodig dat een specifieke WDO workshop gerealiseerd kan worden. Deze partijen, waaronder de WDO´er, de filmer en zijn benodigde apparatuur, de editors en de audio post-producer + studio, worden op voorhand uitbetaald zodat zij een specifieke periode vrij zullen houden voor deze film. Daarom betaalt men vooraf met als resultaat dat WDO Movies het benodigde budget heeft om het desbetreffende traject, inclusief de gehele filmproductie, op dit niveau te kunnen realiseren. 

Wij bieden u de mogelijkheid om het cursusgeld te betalen op 2 manieren.

1. Betaling in 1 keer a €91,-

2.Betaling in 3 termijnen via automatische incasso.
U vult uw gegevens in en geeft een mandaat af door uw eerste termijn te voldoen a €30,50. De tweede termijn wordt exact een maand later afgeschreven. De derde termijn wordt dan weer exact een maand na de tweede termijn afgeschreven.

Helaas is het niet mogelijk om 32 kinderen een hoofdrol te geven in de film.

Zo zal de een iets meer te doen hebben in de film, maar werkt de ander meer mee aan het proces achter de schermen. De verdeling hangt tevens af van de inzet en het commitment vanuit de cursist richting WDO Movies.

Wij zullen er te allen tijde voor zorgen dat iedereen iets leuks te doen heeft in zowel de film als tijdens het maakproces (afhankelijk van de inzet en het commitment richting WDO Movies). Het is voor ons echter niet mogelijk iedereen tekst te geven (non verbaal spel is immers even belangrijk als verbaal spel). Ga hier dus ook niet van uit!

Verder zal wel iedere cursist te zien zijn in de film (afhankelijk van de inzet en het commitment richting WDO Movies). 

De workshop beslaat altijd 8 aaneengesloten weken (tenzij anders besloten / vakanties), de eerste 6 bijeenkomsten beslaan 90 minuten, de laatste 2 bijeenkomsten beslaan 240 minuten (dit i.v.m de opnames van de film, houd rekening met eventuele uitloop.)

De workshops vinden te allen tijde plaats op school (tenzij anders gecommuniceerd).

Na de laatste draaidag gaan wij direct aan de slag met het monteren van de film.
Wij streven naar 3 a 4 maanden oplevering tijd, echter kan het in uitzonderlijke situaties ook zo zijn dat dit langer duurt.

Wij maken te allen tijde kwaliteitsfilms en gaan hier dus ook serieus mee om in de montage. Ook indien dit WDO extra tijd kost.

De eerste 6 bijeenkomsten zijn alle kinderen, vanzelfsprekend, aanwezig. Tijdens de 7e en 8e bijeenkomst is er sprake van filmopnamen. Om orde, overzicht, rust en vooral de veiligheid voor de spelers te waarborgen, zullen niet alle kinderen bij alle opnamen aanwezig kunnen zijn (indien zij geen aandeel in specifieke scènes hebben, deze worden zo strategisch mogelijk ingepland) en naar huis worden gestuurd. Als wij bijvoorbeeld voor specifieke scènes op Schiphol draaien, gaan wij hier niet naartoe met 32 kinderen. Daarnaast moet men op de filmset veel wachten en raden wij dringend aan een boek, iPad, Mobiele telefoon, het script of huiswerk mee te nemen zodat iedereen zichzelf kan vermaken tijdens de filmopnamen van WDO Movies.

Jazeker! Om de ervaring nog onvergetelijker te maken worden de kinderen ook nog eens met een echte limousine naar de bioscoop gebracht. Bekijk onze promo om een goede indruk te krijgen over wat WDO Movies inhoudt.

Nee! De filmsterren zijn op uitnodiging al ingeboekt in de zaal!
Enkel de extra fans van de filmsterren dienen een ticket te bestellen.
Deze kunt u makkelijk en snel bestellen via onze winkel.

Direct na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail. 
Hierin staan de verdere instructies voor het ontvangen van uw tickets of dat uw reserveringsbewijs uw toegangsbewijs is.

Mocht u de mail niet hebben ontvangen controleer dan ook even uw Spam, reclame, ongewenst en overige mappen! 

De première’s vinden op een maandag, of dinsdagmiddag plaats om 16:30 (uitzonderingen daargelaten).
De filmsterren worden om 16:15 op de afgesproken plek verwacht vanwaar zij met de limousine naar de bioscoop worden gebracht.

Ik hoop jullie snel te zien!

WDO´er in de regio Limburg

Bezorgd dat u niet in staat bent om de kosten te dekken?
WDO Movies is aangesloten bij meerdere cultuur instanties en meedoen passen. Benader uw lokale organisatie / instantie.
Zijn wij (nog) niet aangesloten? Benader ons, dan zullen wij contact zoeken met de desbetreffende organisatie / instantie.