simple web maker

WDO Premium Club


Hi! Wij zijn de WDO Premium Club, de meest ambitieuze talentenclub voor kinderen! Neem een kijkje op onze Facebookpagina / Instagram om meer over ons te weten te komen.

Mobirise

Over de WDO Premium Club

De WDO Premium Club bestaat uit een groep gepassioneerde kinderen die op hoog niveau worden uitgedaagd op het gebied van talentontwikkeling en productie (voor én achter de schermen). De kinderen zijn speciaal geselecteerd om onderdeel te zijn van deze exclusieve club van WDO Movies. WDO (Workshop De Ontdekkingsreis) Is een ambitieus filmplatform waar alle kinderen in Nederland én België de kans krijgen om mee te maken hoe het is om onderdeel te zijn van een professionele filmproductie. Al onze filmproducties beleven een grote bioscooppremière waar de kinderen in een heuse limousine naartoe worden gereden en worden ontvangen als een echte filmster. Alle aspecten zowel voor als achter de schermen komen hier aan bod. Er zijn twee WDO Premium Clubs in de regio Noord-Holland (Noord) . De maandag club en de donderdag club.Beide Clubs komen wekelijks bijeen van 19:00 tot 21:00

Wat houdt premium in?

De kinderen van de WDO Premium Club, mogen zich “WDO Premium Member” noemen. Zij zijn onderdeel van het WDO team. Dit houdt in dat zij naast de wekelijkse bijeenkomsten, betrokken kunnen worden bij WDO (film) producties, marketing rondom WDO Movies (denk aan live streams, het meehelpen als teamlid voor en achter de schermen bij de landelijke WDO bioscooppremières/evenementen, meelopen op de WDO filmset voor een optimale ontwikkeling als begeleider van grote groepen en ondersteuning op/rondom de filmset en soms zelfs een gastrolletje in een WDO film...) De kinderen krijgen door middel van deze extra uitdagingen een flinke bagage mee aan ervaring en inzichten op het gebied van de Entertainmentindustrie en bedrijfsvoering.
Kortom, WDO Movies beslaat een groot onderdeel van het leven van een kind waarin je niet alleen optimaal leert performen/presenteren, maar ook jezelf steeds beter leert kennen. Je maakt kennis met weerbaarheid, sociale vaardigheden, vertrouwen in jezelf en elkaar en zo nog veel meer elementen op het gebied van de sociaal/emotionele ontwikkeling. 

Over de lessen:

De WDO Premium Members worden wekelijks bij de WDO Premium Club getraind op de gebieden: talent-en persoonlijke ontwikkeling. De WDO Premium Members volgen acteerlessen, maken kennis met talloze acteer-en verhaaltechnieken, maar zijn ook onderdeel van productieprocessen en repetities. Vanaf 2020 vindt er ook muziekdistributie plaats via de WDO Premium Club. Op platforms zoals Spotify, Deezer en iTunes worden er nummers uitgebracht onder toezicht van Singer/Songwriter 'Joey Kugelmann'. 

De WDO Premium Coach (Joey Kugelmann) daagt de kinderen uit met opdrachten buiten de deur om ook kennis te maken met innovatie en ondernemerschap. Waar liggen jouw talenten? Hoe kun je deze vormen tot een potentieel geheel en wat is vervolgens dat unieke sausje wat jou “jij” maakt? Hoe stijg jij straks boven je concurrenten uit in de markt?
Wij stimuleren de kinderen om hun dromen na te gaan, maar maken hen tevens bewust van het feit dat, indien jij jouw geld wilt verdienen met datgene waar jouw hart ligt, je breder moet kijken dan uitsluitend het werk vóór de schermen. Dat betreft een onstabiel bestaan. Wij stimuleren de kinderen om te bouwen aan een vruchtbare toekomst, want voor je het weet is het zover... 

Mobirise
Masterclasses

De WDO Premium Club biedt tevens masterclasses aan op zeer diverse gebieden: acteren, zingen, dansen, postproductie (editing), vertrouwen/weerbaarheid en music production, maar ook op het gebied van thematische/culturele aspecten (onder andere Shakespeare, Kleinkunst, Absurdisme, de geschiedenis van het theater, Slapstick, Mime en zo nog vele andere theaterdisciplines). Wij bezoeken periodiek met de groep een theatervoorstelling en laten de kinderen vervolgens een recensie schrijven.
Voor pedagogische ondersteuning buiten onze bijeenkomsten om, beschikken wij over onze eigen pedagoge. Zij functioneert als vertrouwenspersoon voor de kinderen. Indien de kinderen ergens mee zitten, kunnen zij, indien gewenst, bij haar terecht . Het is een intensieve en spannende reis waarin men enorm naar elkaar toegroeit, maar tevens te maken krijgt met diverse confrontaties. Pedagogische ondersteuning staat hierdoor bij de WDO Premium Club hoog in het vaandel. 

Partijen waar wij mee werken:

Guido Spek
Marjan Hommes
Rein Kolpa
Julian Thomas
Dilan Yurdakul
Frank Wentink
Marc Forno
WDO Movies (editors/acteurs/actrices/cameramensen/pedagoog/vertrouwenspersoon)

Auditie traject
De werkplaats van de WDO Premium Club bevindt zich in Zuid-Scharwoude. Een lidmaatschap bedraagt (inclusief de masterclasses en eventuele studio opnamen) €60,00 per maand.
Een auditietraject, inclusief een solo-auditie bij ons in het theater en een uitgebreid intake/kennismakingsgesprek bij u thuis bedraagt: €50,00.
Meld je nu aan voor de WDO Premium Club!

Aanmelden WDO Premium Club


VOLG ONS!

©Copyright 2020 WDO IC -
Alle rechten voorbehouden aan Joey Kugelmann Entertainment
WDO Movies is onderdeel van JKE