bootstrap themes

Kies uw onderwerp

Veelgestelde Vragen
Workshop

Helaas is het niet mogelijk om 31 kinderen een hoofdrol te geven in de film.

Zo zal de een iets meer te doen hebben in de film, maar werkt de ander meer mee aan het proces achter de schermen. De verdeling hangt tevens af van de inzet en het commitment vanuit de cursist richting WDO Movies.

Wij zullen er te allen tijde voor zorgen dat iedereen iets leuks te doen heeft in zowel de film als tijdens het maakproces (afhankelijk van de inzet en het commitment richting WDO Movies). Het is voor ons echter niet mogelijk iedereen tekst te geven (non verbaal spel is immers even belangrijk als verbaal spel). Ga hier dus ook niet van uit!

Verder zal wel iedere cursist te zien zijn in de film (afhankelijk van de inzet en het commitment richting WDO Movies). 

De workshop beslaat altijd 8 aaneengesloten weken (tenzij anders besloten / vakanties), de eerste 6 bijeenkomsten beslaan 90 minuten, de laatste 2 bijeenkomsten beslaan 180 minuten (dit i.v.m de opnames van de film)

De workshops vinden altijd plaats op school (tenzij anders gecommuniceerd).

Wij vragen aan de ouders een bijdrage van €91 (inclusief administratie kosten).
Voordat de workshop door kan gaan hebben wij 31 leerlingen nodig.
Het kan voorkomen dat de bijdrage wat hoger uit kan vallen doordat er net iets te weinig aanmeldingen zijn. In dit geval neemt de WDO'er altijd eerst contact met u op om te bespreken of dit akkoord is. 

Na de laatste draaidag gaan wij direct aan de slag met het monteren van de film.
Wij streven naar 3 a 4 maanden oplevering tijd, echter kan het in uitzonderlijke situaties ook zo zijn dat dit langer duurt.

Wij maken te allen tijde kwaliteitsfilms en gaan hier dus ook serieus mee om in de montage. Ook indien dit WDO extra tijd kost.

Bij WDO Movies (entertainment) werkt het op dezelfde manier als bij de aanschaf van een concertkaartje. Het bedrag wordt vooraf voldaan zodat wij de benodigde garanties hebben om een specifiek project te kunnen realiseren. Wij leggen graag uit waarom:

WDO Movies wordt ruim tevoren ingepland. Dit in verband met de vele workshops en filmproducties die wij draaien. Het betreft een ambitieus project waar diverse professionele partijen bij betrokken worden. Zij, maar ook wijzelf hebben de garantie nodig dat een specifieke WDO workshop gerealiseerd kan worden. Deze partijen, waaronder de filmer en zijn benodigde apparatuur, de editors en de audio post-producer + studio, worden op voorhand uitbetaald zodat zij een specifieke periode vrij zullen houden voor deze film. Daarom betaalt men vooraf met als resultaat dat WDO Movies het benodigde budget heeft om het desbetreffende traject, inclusief de gehele filmproductie, op dit niveau te kunnen realiseren. 

Mobirise

Veelgestelde Vragen
Première

Jazeker! Om de ervaring nog onvergetelijker te maken worden de kinderen ook nog eens met een echte limousine naar de bioscoop gebracht. Bekijk onze promo om een goede indruk te krijgen over wat WDO Movies inhoudt.

Elke WDO film gaat in première bij een VUE Cinema's bioscoop.
Bekijk de dichtstbijzijnde Vue bioscoop bij u in de buurt. 

Nee! De filmsterren zijn op uitnodiging al ingeboekt in de zaal!
Enkel de exta fans van de filmster dienen een ticket te bestellen.
Deze kunt u makkelijk en snel bestellen via onze winkel.

Direct na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail. 
Hierin staan de verdere instructies voor het ontvangen van uw tickets of dat uw reserveringsbewijs uw toegangsbewijs is.

Mocht u de mail niet hebben ontvangen controleer dan ook even uw Spam map! 

De première's vinden op een maandag, of dinsdagmiddag plaats om 16:30 (uitzonderingen daargelaten).
De filmsterren worden om 16:15 op de afgesproken plek verwacht vanwaar zij met de limousine naar de bioscoop worden gebracht.

Mobirise